+1 újdonság mára – Martin Solveign feat Sam White

Mix8 Egyéb 1 Hozzászólás

A francia dj producer egy saját maga által rendezett klippel hozta ki az új dalát, ami egészen biztosan feltűnik majd a klubok műsoraiban és a podcast mixekben.

Martin Solveign feat Sam White – +1

Martin Solveign 1976 Szeptember 22-én született Párizsban. Ő az electro és a nu disco egyik legnevesebb francia képviselője. Az első stúdió albuma 2002-ben jelent meg ‘Sur la Terre’ címmel, de az ismertséget csak 2003-ban a Salif Keitával közösen készített latinhouse, a ‘Madan‘ hozta el. Népszerűségét tovább növelte az ‘Everybody‘ 2005-ben és a ‘Jelaousy‘ 2006-ban, majd jött a ‘Rejection‘ 2007-ben és a ‘Hello‘ 2010-ben amiből valódi klub sláger lett. (Itt leginkább azokat a dalokat említettem amiket rendszeresen játszottunk a klubokban). Idén már volt egy dala amit elektronikus hangzása miatt szívesen forgattak a dj-k, ez az ‘Inoxicated‘ és most itt az újdonság a francia slágergyárostól.
Sam White énekesnőről sok információt nem találtam, így csak tippelni tudok amikor azt írom, hogy a kevéssé ismert londoni vokalista, Samantha White hallható és látható a klipben. Martin szereti a szárnyai alá venni a felfedezetlen tehetségeket.

A +1 című dal Június 8-án jelent meg a Spinnin’ Records gondozásában.

+1

Mix8+1 újdonság mára – Martin Solveign feat Sam White

Hozzászólások 1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.