5 videóklip ami garantáltan leizzaszt

Mix8 Friss, music, Zene 5 Hozzászólások

Egy kicsit elmaradtam a napiklippekkel, de most bepótolom. Pitbull, Felix, Bodybangers, Inna, Forks, és ELVIS, lesz itt minden kérem szépen, mint a vurstliban. 5 tuti videóklip az újdonságok közül. 

Tegnap éppen arról beszélgettünk DJ FREE-vel, hogy a fesztiválszezon, zeneileg uborkaszezon. Vagyis nem nagyon érkeznek az újdonságok. A zenészek járják a világot, fesztiváloznak és kevesebb nagy durranás jelenik meg. Ki is hagytam néhány napot a klipajánlóval, de most bepótolom. Jön 5 olyan klip ami garantáltan megizzaszt, bár ebben a bitang melegben még a gépelés is izzasztó.

Jasper Forks – Paradise

Indítsunk egy dallamos, könnyed deephouse muzsikával. Eredeti nevén Alex Christensen 1967-ben született német zenész, producer aki a 90-es években a U96 fedélzetén zúzta a technó rajongókat, majd a nevének megfelelően sokáig Alex C-ként tevékenykedett. Most Jasper Forks néven jelennek meg a dalai.

INNA – Bop Bop (feat. Eric Turner)

Hét éve ostromolja a slágerlistákat. Ezt a sikergyanús felvételt az amerikai származású, ám jelenleg Svédországban élő énekessel, Eric Turnerrel készítette.

Teirra Feat. Pitbull – Elvis (Bodybangers Mix)

ELVIS ÉL! Elvist mindenki keresi és mindenki látja valahol. Pitbull pedig már úgy árulja a hangját, mint Rozi néni a barackot a lőrinci piacon. Néha felvillan Elvis háta, de egyébként csak a buli és a csajok, a seggek és a csöcsök… nagyjából erről szól a klip. Lehet rázni őket!

Bodybangers & PH Electro – For You

Az előző remix után itt egy Badybangers píédzselektróval közösen készített kiadvány, egy feldolgozás. Ez is egy olyan dal ami időről előkerül valakinek a lemezgyűjteményéből. Leporolja, kiwaxolja azt és feltúrbózva tálalja. Az eredeti felvételt a Manfred Mann’s Earth Band jelentette meg kislemezén 1980-ban.

Felix – Don’t You Want Me 2015 (Dimitri Vegas & Like Mike Remix)

Ismét egy feldolgozás, de itt az angol, egylemezes producer a saját 92-es megjelenésű zenéjét vette elő. Francis Wright ezzel az egy dallal megcsinálta magát és korszakonként előveszi, hogy egy új bőrt nyúzzon le róla. Így tette ezt amikor 1995-ben és 96-ban is megjelent egy-egy remix maxija és teszi ezt ma is a fesztiválok himnuszainak koronázatlan királyaival.
A klip egyébként nagyon beteg.

5klip-dj blog

Mix85 videóklip ami garantáltan leizzaszt

Hozzászólások 5

    1. Herceg Attila

      dehogyis!!! Csak ez a kretén banda akik a putriból törtek fel!!! Normális palit kell választani nem ilyen gyökereket!!! Dobálják a pénzt össze-vissza 2 éve meg a küszöböt rágták 😀 😀 még pit bull 😀 micsoda találó név egy gyökérnek 😀 Leszégyeníti a kutya fajtát ez a rossz köcsög :/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.