A Mix8 Dj Blog és Magazin továbbra is INGYENES – De a lájkot megköszönjük.

Mix8 Vegyes Írd meg a véleméyned

Sokan segítenek a Mix8 frissen tartásában. Van aki tartalommal, a dj-k mixekkel, zenékkel, van aki megosztással, de olyan is van aki csak azzal, hogy lájkol minket. Az egyre szaporódó fizetős tartalmak mellett a Mix8 Dj Blog és Magazin INGYENES és továbbra is az marad. Mi változott?

A Mix8 Dj Blog és Magazin továbbra is INGYENES

A Mix8 nonprofit kezdeményezés, egy fillér hasznot nem hoz. Szemben vele viszont nagyon sok időt és energiát vesz el a napomból. Nem panaszkodom, szívesen csinálom, ez az életem. Ebben a világban dolgozom több évtizede. Rengeteget tudok róla írni.
Számtalan külföldi magazint és blogot olvasok és amikor olyan tartalmat találok amiről azt gondolom, hogy “erről miért nem tud mindenki aki hasonló érdeklődésű mint én?”, akkor azt szívesen írom meg.
Magyarországon sajnos kevés ilyen témával foglalkozó oldal van (tisztelet annak a néhány kivételnek).

Folyamatos tartalmat kínálnak a hazai dj-k is. Nagyon tehetségesek és kiváló zenéket, mixeket kapok tőlük. Ezeket, valamint a pozitív kezdeményezéseket továbbra is szívesen osztom meg, ha értéket látok bennük.

Mix8 Facebook Page Like

Szerencsére sikeresnek mondhatom a Mix8 Dj Blog és Magazint. Napi szinten több ezren olvassátok. Szeretném a cikkeket még több emberhez eljuttatni. Ehhez viszont az kell, hogy a Mix8 Facebook oldala is hízzon.
Akkora mennyiségben érkeznek a Facebook-ra a hírek, hogy ember legyen a talpán aki tudja, hogy mit és hol olvasott. Ha tetszik egy cikk, nyomsz rá egy lájkot. Örvendetes, hogy a  Mix8-as cikkeket is sokan lájkolják.
Ahhoz, hogy önerőből, szélesebb kőrbe tudjam eljuttatni a híreket az kell, hogy a Mix8 FB oldalt is lájkolják a látogatók. Nincs bevétel, így nincs pénz fizetett FB reklámra. Ha megy egy-egy tiszavirág életű reklám az is csak saját zsebből (csak a feleségem meg ne tudja).

Utálod a kötelező lájkot – de miért is?

Kötelező lájk, ráadásul előre? Igen.
Ez nem egy lájkvadász oldal, hanem tematikus tartalommal rendelkező magazin, amiben sok munka van. A tartalmat továbbra is INGYEN kapod. Nem kérek cserébe több támogatást, mint egy kattintást, hogy tovább fejlődhessen az oldal. Ez drága?
Jöhet a kifogás, hogy hadd dönthesse el az olvasó, hogy akar-e lájkolni egy cikket, vagy sem. Sokat gondolkoztam rajta és a végén arra jutottam, hogy ha egy ‘lájkot’ puszta ellenszolgáltatásként fogom fel és fizetségként várom el, akkor az semmivel sem különb, mint amikor egy magazinért fizetsz az újságárusnál. Ott sem utólag adod oda a pénzt és nem csak akkor, ha tetszett az újság, hanem előre kell kifizetned.

1 kattintás 7 napra

Tényleg nem kérek sokat, csak egy Mix8 FB oldal lájkot és eltűnik az ablak 7 napra (a jelenlegi beállítás szerint, vagy amíg a Cookie-kat nem törlöd a böngésződből)
Ha nem akarsz ennyivel sem támogatni, akkor ki kell várni a 60 másodpercet és szintén eltűnik az ablak.
Ha mégsem tetszett a bejegyzés, akkor a ‘Tetszik’ gombra kattintva visszavonhatod a megelőlegezett tetszés nyilvánításod. Remélem megszolgáljuk a bizalmad.
További jó szórakozást a Mix8-hoz.

Üdv: Catana

like-all

Mix8A Mix8 Dj Blog és Magazin továbbra is INGYENES – De a lájkot megköszönjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.