Akkora buli volt, mint ide Málta – Isle of MTV Malta – Music Week

Mix8 Friss, Vegyes Írd meg a véleméyned

Meghívást kaptunk Máltára az ‘Isle of MTV Malta’ fesztiválsorozatának 10 éves évfordulójára. Vendéglátóink nem csak a rendezvényre kísértek el, de azt is megmutatták, hogy hol és miért érdemes Máltán bulizni. 

Az MTV Isle of Malta idén ünnepelte 10-dik évfordulóját, melyre közel 100.000-en látogattak el. Az egy héten keresztül tartó esemény minden napján különböző helyeken és fellépőkkel volt buli, melynek a fő attrakciója a főváros – Valetta – főterén megrendezendő nagy koncert. Itt lépett fel Jess Glynne, Wiz Khalifa és Steve Aokie.

malta-ebedA Mix8 Deejay Blog és Magazin részéről M-Sky (Mihálszky Tamás) látogatta, ette és itta végig a legjobb buli helyszíneket, köztük ebben az időben a legnagyobb eseményt, az MTV music week záró koncertjét. Innen osztotta meg velünk élményeit, fotóit és videóit. A továbbiakban meséljen M-Sky!

Két embert hívtak meg Magyarországról: M-Sky-t, mint dj-t és a Mix8.info munkatársát, valamint Illés Csabát, a BRAVO magazin főszerkesztőjét. Kis táblával várt egy kedves idegenvezető hölgy – Molnár Mária – aki később bemutatta a sziget illetve az ország történetét is dióhéjban.

Cafe Del Mar  – Malta

cafe del mar

Hotelba való becsekkolás után máris kezdődött a program: naplemente a Café del Mar-ban. A meghívottakat elhalmoztak minden jóval; a korlátlan italfogyasztás mellé folyamatosan hozták a csinos hostess-ek a finom falatkákat: tengeri és máltai ételkülönlegességeket.

A Cafe Del Mar elképesztően szép luxus strandként üzemel nappal, ami éjszakára átalakul Málta legfelkapottabb bulihelyszínévé. A hófehér műbőr fotelok helyén óriási táncparkettet alakítanak ki.
Az áraktól sem kell megijedni, az ibizai Cafe Del Mar töredékéért szórakozhatsz egész éjjel.

Isle of MTV Malta – Sajtótájékoztató

Második nap délelőtt meglátogattuk a Valetta óvárosát: Felső Baracca kertet, St. John katedrálist és a Nemzeti Háborús Múzeumot. Közben, a tartalmas idegenvezetésnek köszönhetően rengeteg információval gazdagodtunk a szigetországról.

Délben a 5+ csillagos Excelsior Hotel teraszán tartott sajtótájékoztatón vettünk részt Florina-ban, ahol a négy sztár; Clean BanditJess GlynneWiz Khalifa és Steve ’Aokie nyilatkozott, majd az MTV főzőshowján etette egymást. Itt annyit fotóztam, hogy a biztonságiak már ki akartak tessékelni 😉

[huge_it_gallery id=”2″]

 

Ebédünket a tradicionális ételeket készítő Harbour Club-ban fogyasztottuk el, ahol találkoztunk a MTA vezetőivel. A csodálatos helyszínen lévő étterem még viselhető árakon kínálja az ínyencségeket.

A fesztivál

A leírásokból, és a rendezvény oldaláról sem derült ki egyértelműen, hogy ez nem egy egynapos fesztivál, hanem egy egész héten át tartó rendezvénysorozat. A szigetország különböző klubjaiban léptek fel az ismert és kevésbé ismert sztárok, dj-k. Ennek a zenei hétnek a záróakkordjaként, 28-án este volt a hét nagy bulija; Fosos, Florinán (Valetta főterén), ahol 60.000-es tömeg előtt léptek fel a sztárok.

Jess Glynne kezdett őrületes funky műsorral, majd Wiz Khalifa vette át a színpadot, végül Steve Aokie zúzta a közönséget. Az afterparty a Rabat-i Gianpula main room-jában volt szintén Aokie-vel.

Másnapra biciklis túrát kaptunk ajándékba. Szerintem kíváncsiak voltak az edzettségi szintünkre; mondanom sem kell, hogy a túravezetőt nem bírtuk követni, így 15 km megtétele után a népszerű Golden Beach-en abba is hagytuk a biciklizést, majd fürdéssel és ebéddel nyugtáztuk a délelőttöt.

Délutáni szabadprogram keretén belül meglátogattam a Malta National Aquarium-ot, Buggiba-ban. A hely érdekessége a sok tengeri élőlény mellet, hogy a medencék vize közvetlen kapcsolatban áll a tengerrel és a bennük lévő roncsok a környéken kiemelt háborús roncsok maradványai.

Csütörtök reggel már csak egy gyors bevásárló körútra futotta, mielőtt a reptérre mentünk.
Összességében egy rövid, de annál tartalmasabb 4 napot töltöttünk ebben a csodálatos országban, melynek látnivalói és fürdőhelyei is legalább olyan változatosak és érdekesek mint a régmúltra tekintő történelme.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Málta szigetét, ahol egy helyen lehet tartalmasan kikapcsolódni és bulizni.

Köszönjük a Máltai Idegenforgalmi Hivatalnak a meghívást és a Wizz Air-nek a repülőjegyeket!

Mix8Akkora buli volt, mint ide Málta – Isle of MTV Malta – Music Week

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.