Az ufók itt buliznak felettünk – Absolutely Anything

Mix8 Friss, music, Vegyes, Zene 1 Hozzászólás

Te mit tennél, ha olyan képességekkel ruháznának fel, hogy egy csettintéssel bármit megtehetnél? Filmbemutató pénteken, klipbemutató itt és most! 

Absolutely Anything filmbemutató

Pénteken mutatják be Angliában az új sci-fi vígjátékot, az ‘Asolutely Anithing’-et, melyben a különös űrlények emberfeletti képességeket adnak egy földlakónak. Szó szerint minden6óvá teszik, hogy megnézzék, mire használja a képességeit. Valahonnan ismerős ez a téma – Jim Carrey-től már láttunk ilyet.
Sajnos arról nincs információ, hogy mikor kerül a magyar mozikba, de bízzunk benne, hogy legalább angol nyelven hamarosan elérhető lesz. Ez már csak azért is lehet érdekesebb, mert a főhős kutyájának a hangját Robin Williams kölcsönözte, akinek sajnos ez volt élete egyik utolsó munkája.

Ennek a filmnek a betétdalával, egy igazi bulizenével került ismét a figyelem középpontjába Kylie Minogue aki az ufókat is képes megbuliztatni – valódi partiarcokká válnak.
Kivételesen több ruha van rajta mint máskor és visszafogottan riszálja magát, de ezt tudjuk be annak, hogy feltehetően sok kiskorú fogja megnézni a filmet.

Kylie – Absolutely Anything and Anything At All filmzene

Absolutely Anything

Mix8Az ufók itt buliznak felettünk – Absolutely Anything

Hozzászólások 1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.