Bárány Attila karambolozott

Mix8 Friss, Vegyes 4 Hozzászólások

Szombat éjszaka Sopronba tartottak egy fellépésre amikor váratlanul, a semmiből eléjük ugrott egy szarvastehén. Az ütközés elkerülhetetlen volt. (Figyelem! Döbbenetes képek következnek)

Bárány Attila szarvassal ütközött

Éjjel kettő volt, esett az eső, az útviszonyoknak megfelelő tempóban haladtak a soproni fellépés helyszínére. Csém magasságában váratlanul, a semmiből ugrott eléjük a 170kg-os szarvastehén. A fotó megdöbbentő. Lehet, hogy a gondviselésnek, talán a sofőrnek, az autónak, vagy mindháromnak köszönhetően a súlyos balesetet kisebb sérülésekkel, megúszták az autóban ülők. Írta meg FB oldalán Bárány Attila.

szarvas

 

Mi múlik a sofőrön?

Velünk is előfordult már ezen az útszakaszon, hogy elénk ugrott egy szarvas, de mi szerencsésen megúsztuk. Ez a legtöbbször nem a sofőrön, hanem a szerencsén múlik, mert kivédhetetlen. Ha egy másodperccel előbb, vagy később ugrik az állat, akkor lehet, hogy megúszod. A sofőr rutinja ahhoz kell, hogy enyhítse a kárt. Megpróbálja kikerülni, vagy az autó oldalával elsodorni, ami még mindig jobb, mint egy frontális ütközés.

A rosszindulat határtalan

Ahogy Attila kiposztolta történteket, érkeztek a jókívánságok, de érkeztek rosszindulatú megjegyzések is. Az úgynevezett “rajongóktól” ????? Miért? Miért van erre szükség?
Idézem:
Az autón keletkezett kár nem érdekel. De hogy valaki a szarvast sajnálja inkább és megjegyzéseket tesz a saját oldalamon Zolira, vagy rám, kikérem magamnak az Ő nevében is. Ha valaki, akkor Zoli tudja, hogy egy ilyen szituációban mit lehet, vagy nem lehet tenni. Nem mentünk úgy, mint az állatok. Vizes volt az út, esett az eső. Lakott területen kívül éjjel fél 2-kor, a semmiből, nem az úton bóklászva, hanem egy pillanat alatt, az útra és elénk ugrott a szarvas. Nem lehetett kikerülni, pedig Zoli megpróbálta. Csak a miheztartás végett. Ha 160-nal mentünk volna, a vízes úton a hirtelen kormány mozdulattól megcsúszhatott, megpördülhetett volna a kocsi. De ez nem következett be. Mi lenne, ha a rosszindulatú megjegyzéseket írók, inkább mással foglalkoznának és nem velem? Az a 600 ember meg, aki hiába várt Sopronban, nem számít, igaz? Szerintetek. Én, Zoli a munkánkat végezzük éjszakánként. Azért dolgozunk, hog mások jól érezzék magukat. Ők hiába vártak rám, csalódás érte Őket. Az volt a minimum, hogy ennek hangot adok. Nem pikirt megjegyzéseket kéne tenni, hanem ha már végképp nem jut eszetekbe pozitív gondolat, akkor menjetek más oldalakra és ott irogassatok rosszindulatú és az igazsággal köszönőviszonyban nem lévő kommenteket!

bárány-karamból

A Dj-k nem urak.

Szombat esténként nagyon sokan kelünk útra, hogy eljussunk az ország legkülönbözőbb pontjaira, hogy vidámságot, örömöt, zenét vigyünk a fellépéseinkre. Sajnos benne vannak a pakliban, az éjszakai közlekedés veszélyei. A rossz látási viszonyok, az időjárási körülmények, a szar utak és szabálytalankodó autóstársak, az esetlegesen kiugró állatok, mind magukban rejtik a baleset lehetőségét.
A dj nem úriságból közlekedik sofőrrel. Éjszakánként több száz kilométert levezetni, végigpörögni a fellépést, majd pihenés nélkül lefáradva, kimerülve autóba ülni, hogy hajnalban ismét róva a kilométereket hazavezessen felelőtlenség lenne.

 

Mix8Bárány Attila karambolozott

Hozzászólások 4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.