Botrány a fesztiválon – a közönség megszállta a színpadot

Mix8 Friss, Vegyes Írd meg a véleméyned

A fesztivál, a tömeg sokszor a szélsőségeket képes kihozni a résztvevőkből. Legyen szó haragról, félelemről, szexuális devianciákról, vagy dühről. A tömeg hatására felerősödnek az érzelmek és az indulatok. Ez történt a fesztiválon is. A tömeg nagyon csúnyán behisztizett.

Ilyen a fesztivál 1991-es fennállása óta nem történt. Travi$ Scott rapper robbantotta ki a botrányt aki leszarta a fellépését és a műsorok szoros menetrendjében fél órát késett, majd a 45 perces szettjéből megmaradt 10 perces időre kijött ugyan a színpadra, de olyan flegmán viselkedett, hogy igencsak kihúzta a gyufát a közönségnél. Egyes Twitter hozzászólások szerint még hergelte is a közönséget. Voltak akik a biztonsági személyzetet okolták, mert nem álltak a helyzet magaslatán.
A közönség mérgében megszállta a színpadot és a fellépés teljes botrányba fulladt, a műsort kénytelenek voltak a szervezők megszakítani amíg a rend helyre nem állt.

A chicagoi Lollapalooza fesztivál néhány napja került megrendezésre. Feltételezem, hogy egy ilyen botrány után Travi$ Scott nem kap egyhamar újabb meghívást a rendezvényre.

fesztival-botrany

Mix8Botrány a fesztiválon – a közönség megszállta a színpadot

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.