Botrányos pillanatok az elektronikus zene történelméből

Mix8 Friss, Vegyes 3 Hozzászólások

Ha elkezded nézni, nem tudod abbahagyni. A 6 részes sorozat legfrissebb epizódja néhány napja került fel a Youtube-ra. Mazetard összegyűjtötte a dj fellépések és fesztiválok legbotrányosabb, legkínosabb pillanatait. Sok ismerős jeleneten kívül isteni gyöngyszemeket is találni az összeállításokban. 

Alszom és azt álmodom, hogy vége a zenének és nem érek oda, hogy elindítsam a következő számot. A közönség pedig csak áll, kiabál, fütyül, majd szépen lassan szétszéled. Éveken keresztüli visszatérő rémálmom volt ez. Ehhez hasonló kínos szituációkat az élet is produkál. Van, hogy a technika tréfálja meg a dj-t, de legtöbbször a közönségből alakít valaki maradandót.

Az utolsó részt beillesztem, a többi videót linkelem. Jó szórakozást hozzá!

EPIC EDM MOMENTS / DJ FAILS EP.5 – 2015
EPIC EDM MOMENTS / DJ FAILS EP.4 – 2015
EPIC EDM MOMENTS / DJ FAILS EP.3 – 2015
EPIC EDM MOMENTS / DJ FAILS EP.2 – 2015
EPIC DJ FAILS EP.1 2014

 

Mix8Botrányos pillanatok az elektronikus zene történelméből

Hozzászólások 3

  1. Áron Nemes

    hát nem tudom melyik a kínosabb, ha egy producer a saját zenéit játssza és annyira átérzi hogy a kezével mutatja a ritmust vagy a dallamot és stílust visz a show-ba , vagy ha egy magyar dj buliján hirtelen megáll a zene mert minőségtelen youtube converteres zenéket játszik le mert nincs annyi benne, hogy kifizesse azt a 2 dollárt. Biztos vagyok benne hogy veled is előfordult már 😉 a végén meg hogy Tiesto meghatódik valamin , szintén nem értem hogy ez miért lenne a kínos kategória …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.