David Guetta lenyúlta az új Mad Max-et – Elkészült a Hey Mama klip

Mix8 Friss, music, Zene 8 Hozzászólások

Mad Max őrületben a világ. Láttam a filmet, brutális. A járművek, a helyszín, az akció jelenetek, a hangulata, a képi világa, mind nagyon ott van a szeren. Elkészült David Guetta, Nicki Minaj, Afrojack és Bebe Reaxha dalának, a Hey Mamának a videóklipje és mit látok benne? A Mad Max film helyszínét és járműveit.

Na jó, nem teljesen. Az extrém táncosok inkább emlékeztettek egy Burning Man fesztivál szereplőire, mint a Harag útján vadászó halatlanokra. Bár a klipnek még egy oly harmatgyenge története sincs, mint a Mad Max filmnek, a jelmezek viszont szuperek benne. A felállított kádakban vonagló csajokat és a sivatag közepén, az LCD TV-ben úszkáló cápákat nem értettem, de azért zsír volt a klip. 🙂

David Guetta – Hey Mama ft. Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack

Hosszú hetek óta vezeti a dal a Billboard Dance listát. Néhány nappal a megjelenést követően a klip begyűjtött közel 6 millió megtekintést. Nem gyenge az indítás.

davidguetta-heymama

Mix8David Guetta lenyúlta az új Mad Max-et – Elkészült a Hey Mama klip

Hozzászólások 8

  1. Attila Orosz

    Istenem szegény ember hova fajult ilyen okádék fostaliga zenét csinálni Love Is Gone óta szerintem jó ha egy – két “muzsikába” jól beletalált, ebbe meg azért belenyúlni a kis fehér kezével hogy ezt a keresztezett bőrű nyálkás hangú ribancot “produkciózza”, kár volt összekakiznia kis fehér kacsóját! A mai populáris, és Club élet sajnos itt tart!!!…………………..

  2. Szabó Gábor Conex

    David Guetta has released the music video for his Listen collaboration with Nicki Minaj and Afrojack “Hey Mama.” The track, with little promotion has become one of the biggest songs in the world at the moment, flying up the charts and getting tons of radio play. The music video channels one of the biggest movies in the United States right now Mad Max with its cinematography and costume design. It could also be a weird camp at Burning Man. Guetta noted the similarities in an interview with Billboard, saying “I’m a big Mad Max fan so this video is perfect for me.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.