David Guetta megállíthatatlan – Billboard #1

Mix8 Zene Írd meg a véleméyned

David Guetta & Nicki Minaj & Afrojack a Hey Mamával ismét fent van a csúcson. A Billboard EDM listáján a No.1. Két hete és még a múlt héten is csak a 3. volt, de e hétre beérett a dal. Megelőzve Zedd-et és Calvin  Harrist.

Ahogy nézem a listát, elsősorban azok az előadok tudnak érvényesülni akik ismert, nagy névvel állnak össze. Getta Nickivel és Afrojackkel, Zedd Selena Gomezzel, Skrillex Justin Bieberrel.

Zeddről nemrég írtam az új stúdió albumának közelgő megjelenésével kapcsolatban. Akkor egy másik dalát emeltem ki. A Billboardon viszon a celebes dal tarol. Két hétig volt az első.

A Billboard Electronic Dance Song listáját a Dj kollégáknak, és a stílus rajongóinak érdemes figyelemmel kísérni. Heti szinten jelennek meg rajta az újdonságok. Igaz, mint minden listán itt is lehetnek anomáliák.

Az e heti No.1 helyre talán az is rásegített, hogy a Coachella fesztivál 2. hetét David Guetta zárta Nicki Minaj társaságában. Ott készült ez a kép a backstage-ben. Kapott is a rajongóktól közel 70 ezer lájkot.

Thanks a million times to @nickiminaj for coming on stage when I played our new record hey mama @ #Coachella

A photo posted by David Guetta (@davidguetta) on

Mix8David Guetta megállíthatatlan – Billboard #1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.