Dj Guli a Mashup király – Kygo feat. Conrad – Firestone 2015 (Guli vs. Dj Free Mashup)

Mix8 dj mix, Friss, Podcast, Zene Írd meg a véleméyned

Ezt meg kell hallgatnod, hogy jó napod legyen! A mai podcast mixerünk Dj Guli a Mashup király. Alig van olyan zene amit ne a saját verziójában játszana és a közönség imádja. A hangok a helyükön vannak, a harmóniák tisztán szólnak. A legfrissebb Guli Mashup, melynek Dj Free volt az ötletgazdája, az elsők között most itt a Mix8-on is megszólal.

Mi is az a Mashup?

“A mashup egy olyan zenei szerzemény, ami két vagy több zeneszám összeolvasztásából keletkezik. Ez jellemzően úgy történik, hogy az egyik zeneszám hangszeres alapjára ráillesztik a másik zeneszám acapelláját. Míg a nagyobb kiadók általában küzdenek a nyilvánosságra hozott mashup-ok ellen, az előadók rendszerint szívesen fogadják, a dj-k pedig szívesen játsszák az ilyen alkotásokat. “ – forrás mash-up.hu

Kygo feat. Conrad – Firestone 2015 (Guli vs. Dj Free Mashup)

Dj Free elméjéből kipattant, Guli pedig, mint jó Mashup király azonnal legyártotta. Kettejük közös gyermeke lett ez a kellemes klubsláger Mashup változata.

Dj Guli – Night Air Radio Show (podcast)

Dj Guli a térség legnépszerűbb rádiójában, a békéscsabai Csaba Rádióban tolja a mixeit szombat esténként. Több, mint 60 elkészült mashuppal a háta mögött, Ő az Ibiza Sound rezidens dj-je. A legutóbb közzétett rádiós mixét felvettük a podcast csatornánkra.

Mix8 Podcast:

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/podcast/mix8-dj-blog-mixes/id998182128
Feed: http://mix8.info/feed/podcast/mix8-mixes

night air show

Mix8Dj Guli a Mashup király – Kygo feat. Conrad – Firestone 2015 (Guli vs. Dj Free Mashup)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.