Dubajozni mentünk, csáó! – A két komédiás szétcsapta az Emírséget.

Mix8 Egyéb, Friss Írd meg a véleméyned

Dj Free és Purebeat mostanában a fregeteges partikon kívül néha meghökkentő dolgokkal tartja fent a rajongók érdeklődését. Dubajozás, medencézés, partizás magyaros vírtusban. Nézd meg, hogy mulatnak sztárjaink a Perzsa-öbölben!

A 90-es években Sipos F Tamás még Agárdra ruccant le és énekelte, hogy “Buli van a parton, a szabadstrandon”. Az Animal Cannibals Balatonig zakatolt a vonaton, ám azóta eltelt néhány év. 2016-ban a dj-k a sztárok és ha van egy kis idejük, hová is ruccannának le pancsolni egyet, mint Dubai-ba. :)))

Dj Free a legnagyobb létszámú FB oldal követővel rendelkező magyar dj. Legutóbbi bográcsozásuk élő FB közvetítésén több tízezren csorgatták a nyáluk élőben. Majd jött egy friss dal, hozzá egy ‘Komédiás‘ videóklip és most újabb party tanúi lehettünk. A srácok, Goldhand Imi lakásából, Dubai egyik felhőkarcolójának 17. emeletéről jelentkeztek be.

Ha már kint voltak, akkor természetesen zenéltek is Imi rezidenciáján, az Atelier M Club-ban, erről később még biztosan mesélnek. Most egy picit próbáljuk átérezni itthon, az esős 13 fokban, a munkahelyünkön, hogy mennyire lehet szar a 42C fokos, Dubaiban egy medencében hűsölni… 🙂

folytatás:

Időközben megérkeztek a további bejelentkezések. A ‘Komédiások’ legfrissebb videóit DJ FREE FB oldalán követheted:

Mix8Dubajozni mentünk, csáó! – A két komédiás szétcsapta az Emírséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.