Elkezdtem nézni és nem tudtam abbahagyni – BBC Radio1 Pete Tong-al a Royal Albert Hallban

Mix8 Friss, Műsor, Vegyes 18 Hozzászólások

Tényleg nem tudtam abbahagyni és ez nem promó szöveg. Ibizai dance klasszikusokat játszottak nagyzenekari előadásban. A szám tátva maradt. Fatboy Slim, Eric Prydz, Shapeshifters, Robert Miles, ATB, Moby, Frankie Knuckles & Inner City – Ella Eyre közreműködésével. Fantasztikus élmény.

BBC Radio 1 Pete Tong-al a Royal Albert Hallban

Sok mindent látott már a londoni Royal Albert Hall, de ilyet még nem. Klasszikus dance zenék kerültek nagyzenekari feldolgozásra. A műértő közönség pedig őrjöngve hálálta meg az élményt.
Az ötlet Pete Tong angol lemezlovas, producer, a BBC Radio 1 műsorvezetőjének fejéből pattant ki, akinek a neve szinte összeforrt Ibizával. 2003 és 2007 között Ő volt az ibizai Pacha rezidens dj-je.
Pete Tong 1960-ban született és éppen ma ünnepli az 55. születésnapját.  Happy Birthday Pete Tong!

Tegnapelőtt került fel a Youtube-ra a videó. A teljes műsort sajnos csak a szigetországban lehet megnézni, úgyhogy ezzel az első résszel kell beérnünk és várjuk a folytatást.

Tracklist: 0:00 Fatboy Slim – Right Here, Right Now 4:40 Eric Prydz – Pjanoo 7:36 The Shapeshifters – Lola’s Theme 10:15 Robert Miles – Children 12:18 ATB – 9pm (Til I Come) 14:44 Moby – Go 19:30 Frankie Knuckles – Your Love 25:05 Inner City – Good Life

royalalberthall-petetong

Mix8Elkezdtem nézni és nem tudtam abbahagyni – BBC Radio1 Pete Tong-al a Royal Albert Hallban

Hozzászólások 18

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.