Embercsempészek, gyermekkereskedelem – Megrázó Avicii új klipje – For a Better Day

Mix8 Friss, music, Zene 23 Hozzászólások

Aktuális témát dolgoz fel Avicii az új klipjében. Megrázó és erőszakos felvételek és ismét egy kegyetlen jó dal. Kötelező meghallgatni és megnézni.

A szombat esti bulihoz Avicii egyik live mixével akartam melegíteni benneteket, de közben értesítést kaptam az új klipjéről. A “For a Better Day” annyira erős lett videóban és dallamban egyaránt, hogy bátran adhatjuk neki a hét dala és a hét klipje címünket.

Megrázó felvételek embercsempészekről, a gyermekkereskedelemről és a bosszúról ami csak elvétve éri utol az elkövetőket.

A témától függetlenül jó bulizást ma estére! Hétfőn ismét hozom a friss klipeket és híreket a dj-k és az elektronikus tánczene világából.

Avicii – For A Better Day

avicii-for-a-better-day

Mix8Embercsempészek, gyermekkereskedelem – Megrázó Avicii új klipje – For a Better Day

Hozzászólások 23

 1. dr.Csontos Norbert

  197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki
  a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,
  b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.
  (2) Szexuális erőszakot követ el az is, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendő, aki tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez vagy végeztet.
  (3) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt
  a) tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére követik el,
  b) az elkövető a hozzátartozója, vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése, illetve egyéb módon a hatalma vagy befolyása alatt álló személy sérelmére követi el, vagy
  c) azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többen követik el.
  (4) Öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő,
  a) aki az (1) bekezdés a) pontjában vagy a (3) bekezdés b) vagy c) pontjában meghatározott bűncselekményt tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére követi el, vagy
  b) ha a (3) bekezdés a) pontjában meghatározott bűncselekmény a (3) bekezdés b) vagy c) pontja szerint is minősül.
  204. § (1) Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyről vagy személyekről pornográf felvételt
  a) megszerez vagy tart, bűntett miatt három évig,
  b) készít, kínál, átad vagy hozzáférhetővé tesz, egy évtől öt évig,
  c)62 forgalomba hoz, azzal kereskedik, illetve ilyen felvételt a nagy nyilvánosság számára hozzáférhetővé tesz, két évtől nyolc évig
  terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
  Ártatlanság vélelme,a bizonyíthatóság nehéz (kiskorú áldozat), a büntetési tételek alacsonyak,a büntetések harmadolásának ill. felezésének lehetősége, az igazságszolgáltatási rendszer “lassúsága” és tehetetlensége, VS. TELJESEN tönkretett életek: valaki vegye már észre, hogy nem a bosszúról, a magyar helyszínről szól a klip. A Btk. idézet ráadásul már egy szigorított büntetési tétel rendszert használ, de egyszer kiszabadulnak…..

 2. Varga Nikolett

  Sajnos ez a valóság, és a klipp vissza sem adja azokat a borzalmakat amik a valós helyzetben vannak, hogy aberrált az Avicii nem hinném csupán finoman kiált hogy mennyire leszarjuk egymást és a környezetünkben élőket, mert egyszerűbb a “három majom ???” példáját követni…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.