Ezzel trollkodd szét a haverjaid – a Szájbergyerek sehol sincs – Nyiki-Nyiki

Mix8 Friss, funny, humor, music, Vegyes, Zene 15 Hozzászólások

Ebbe csúnyán belefutottam. Gondoltam, megosztom mint büntetést, de szerintem még annak is erős. Kezdőkép: a szaros gatyát lengeti a szél – ezzel nálam már az első másodpercben kiverték a biztosítékot. Ennek ellenére szépen nő a videó nézettsége és gyűlnek a megalázó kommentek. 

HappyBus Project – Nyiki-Nyiki

Olvastam olyan hozzászólást is, hogy függőséget okozott a zene, de szerintem akkor már inkább a Bulibáró. Az egyetlen értékelhető a szájharmónika volt a zenében.

Ez történik, ha egy berlini művészeti fesztiválon magyar és szlovén zenészek csatak részegre isszák magukat és elkezdenek közösen zenélni. Ez meg is történt 2013 nyarán és megszületett a Nyiki-Nyiki. Eltelt két év és a videó is elkészült hozzá, hogy mi se maradjunk ki ebből az ART-sokkból.

Nézem a videót, egy ideig megpróbálom feldolgozni a látottakat – persze sikertelenül – majd kínomban kezdek el röhögni. Közben rájövök, hogy ezek a művészeti táborban nem berúgtak, hanem csúnyán betéptek… és úgy maradtak. “Gyere velem a kukoricásba!

Lehet szavazni: Mulatási Bulibáró / Bitch, I’m Madonna (ajtónyikorgással) / vagy Nyiki-Nyiki?

Végig bírtad nézni? Gratulálok! Jöhet a 10 órás verzió?

nyikinyiki

Mix8Ezzel trollkodd szét a haverjaid – a Szájbergyerek sehol sincs – Nyiki-Nyiki

Hozzászólások 15

  1. Alexandra Sekk

    Ezek tényleg be voltak tepve és úgy maradtak! beteg az elme de csakis művészeti sulisok képesek ilyenre 😀 ott van egy kis kuplungcsuszas de semmi extra 😀 mindig voltak és lesznek is ilyen elvont agyu emberek csak nem mindig van ekkora dobra verve! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.