Felhívás! – Jelentkezz a Dj mixeddel a Mix8 podcast csatornára!

Mix8 dj mix, Friss, Podcast 1 Hozzászólás

Kerülj fel a dj mixeddel Mix8 podcast csatornájára, így több ezer olyan emberhez is eljuthatsz akikkel nem vagy kapcsolatban. A podcast csatornánkról a feliratkozóink telefonjukkal letölthetik, és magukkal vihetik a mixed, hogy utazás, vagy munka közben, esetleg egy buliban azt hallgassák. 

2015 májusában indítottuk a Mix8 Podcast csatornáját és azóta is töretlen az érdeklődés a mixeink iránt. A csatorna folyamatosan megtalálható az iTunes zenei podcast listáján:
https://itunes.apple.com/hu/podcast/mix8-dj-blog-mixes/id998182128

Milyen mixeket várunk?

Elsősorban a mainstream stílusban várunk dallamos, slágeres mixeket. Jöhetnek a rádiós slágerektől kezdve a clubhouse-on keresztűl bármilyen dance zenék. Szélsőségeket és monoton rétegzenéket nem kérünk – minimál is jöhet, de ne legyen unalmas. Fontos, hogy mennyire színes, lendületes a mix. Meghatározóak a zeneválasztások és a mixelések. A mix kifogástalan technikai kivitelezése és hangminősége alapkövetelmény. A mix hossza max 60-70 perc legyen.

A jelentkezés menete:

A Facebook oldalunkon tudsz jelentkezni privát üzenetben: https://www.facebook.com/mix8djblog/

Írj magadról néhány mondatot. Ki vagy, hol vannak fellépéseid, mi a weboldalad, vagy Facebook oldalad címe ahol kapcsolatba lehet lépni veled, esetleg egy két személyes mondatot amiben üdvözlöd, köszöntöd az érdeklődőket.

Küldj egy linket, ahonnan le lehet tölteni a mixedet! (Pl. Zippyshare, Hulkshare, Soundcloud).
Írj a mixedhez track listát és azt is mellékeld az üzenetedben!

Kinek a mixe jelenik meg?

Sok jelentkezőre számítunk, de nem fog mindenkinek a mixe megjelenni. Ha jelentkezel, azt itt szeretnénk megköszönni és kérünk, hogy ne sértődj meg azon, ha nem válaszolunk.
Meghallgatjuk a mixeket és az kerül fel a csatornára amelyik elnyerte a tetszésünk. Előnyben részesítjük azokat a mixeket amelyek eddig még sehol nem jelentek meg.

Mix8 Podcast letöltés:

A mixet a Mix8 podcastból azonnal letöltheted és magaddal viheted a telefonodon. Nem kell más hozzá, mint, hogy a telefonod alkalmazás áruházából letölts egy podcast programot és a programon belül rákeress a ‘Mix8’ podcastra, vagy megadd az alábbi feed címet. Ha megtaláltad, már töltheted is le a mixeket.
iTunes: https://itunes.apple.com/hu/podcast/mix8-dj-blog-mixes/id998182128
Feed: http://mix8.info/feed/podcast/mix8-mixes

ViddMagaddalAZenet-300

 

Mix8Felhívás! – Jelentkezz a Dj mixeddel a Mix8 podcast csatornára!

Hozzászólások 1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.