Gyerekek a dj pultban – a világ legfiatalabb lemezlovasai

Mix8 Friss, Vegyes 29 Hozzászólások

Tippelj, szerinted hány éves a világ legfiatalabb dj-je?

4 évesen már öreg lennél a világ legfiatalabb dj-je címre. Dél-Afrikában a Talent Showban mutatkozott be Dj Arch Jr aki alig 3 évesen tekergeti a potmétereket és keveri a zenéket. A közönség pedig extázisban éljenzi és nem ő az egyetlen gyermek dj.
Én is mondtam a fiaimnak, hogy bármelyikőjük lehet dj, de előbb a diplomájukat akarom látni. Utána mindenki azt csinál amit akar. Nem minden apa van ezzel így.

SA’s Got Talent 2015: DJ Arch Jr

arch

DJ Diego – Ping

Október 14-én veszi kezdetét az Amsterdam Dance Event. Egy hatalmas fesztivál Hollandiában, ahol 80 helyszínen 2000 dj fog fellépni. Köztük az életkorával kitűnő, 14 éves Dj Diego. A fiatal lánykák már most imádják, és bár a 3 éves Archoz képest már túlkoros, a népszerűsége folyamatosan nő. Néhány hete  megjelent az első dala ‘Ping’ címmel.

A 9 éves Dj John Anthony

Dj John Anthony-ról nemrég számolt be a CBS News. John 9 évesen állt a színpadra a Tampa Sunset zenei fesztiválon. A hírek szerint 6 évesen kezdett zenélni és minden este Abletonon gyakorolt. Fellépéséhez és felfedezéséhez kis segítséget jelentett, hogy a rendezvény helyszíne, a Tampa Amfiteatrum szórakozóhely édesapja tulajdonában van.

Mix8Gyerekek a dj pultban – a világ legfiatalabb lemezlovasai

Hozzászólások 29

  1. Emese Tomori

    szerintem magátol döntötek azok a gyerekek hogy ezt válaszák sztem mert aki nem akkar vlmit azt nem fogja csinálni legyen kicsi vagy nagy az iletö!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.