Így kell bezárni egy fesztivált – döbbenetes látvány

Mix8 Friss, Technika, Vegyes 25 Hozzászólások

A hétvégén lezajlott Hollandiában a Defqon.1 Hardstyle fesztivál. Ennek 20 perces záróakkordját nézheted vissza a videóban. Elképesztő a látvány. Ha nézed, semmiképp ne a telefonodról tedd, hanem teljes képernyőn HD felbontásban!

Defqon 1. fesztivál vége show

A Defqon 1 fesztivál 2003 óta kerül évről évre megrendezésre Hollandiában június közepén (vagy Ausztráliában szeptemberben). A kemény vonalas Hardstyle, hard techno, hardcore, hard house és hard trance, mint zenei stílusok mellett mindig is híres volt a látványáról, mellyel egy egyedi, mesevilágbeli környezetet teremtenek ezeknek a zenei stílusoknak.
Ezen a hétvégén is lezajlott a zenei fesztivál, melynek az ‘The EndShow’-ját, vagyis a 20 perces fesztiválzáró műsorát nézheted vissza. Őrületes a látvány, a fények, a lézerjátékok, a pirotechnika.
Tisztelettel ajánlom a figyelmébe minden rendezvényszervezőnek, fénytechnikusnak, technikai eszközök üzemeltetőjének és elsősorban a diszkók tulajdonosainak a látványt. A zene és fények, valamint a pirotechnika szinkronja a zenével, a hangulatváltozások megjelenítése ámulatba ejtő.
Tudom, hogy egy ilyen megvalósítása pénz kérdés, de amíg sok klub tulajdonos még 2015-ben is úgy áll a kérdéshez, hogy minek a buliba fénytechnikus, az emberek nélküle is jól érzik magukat, csak felesleges pénzkidobás, addig nem árt erről is beszélni.
Nézd és láss csodát!

defquon1-endshow

Mix8Így kell bezárni egy fesztivált – döbbenetes látvány

Hozzászólások 25

 1. Adam Szabó

  Időben rájöttök, hogy az összes Q-dance rendezvény hasonló színvonalú… Aztán hol van még a többi 🙂 Vajon miért lopta szét 1-2 éve a Sziget szervezői az összes aftermovie-jukat? 🙂
  (Igaz rengeteg bejelentés után képtelenek voltak törölni a “videójukat”)

 2. Gabor

  A Defqon.1 júniusban Hollandiában, szeptemberben Ausztráliában(!) kerül megrendezésre minden évben! Ausztriában még sosem volt. Valószínűleg nem is lesz.
  No1!!! 🙂

 3. Szabolcs Lonstak

  Szia! Ausztriaban nincsen Defqon, Ausztraliaban mar annal inkabb! 🙂 Es iden dec 12.-en mar Chileben is eloszor.

 4. Krisztián

  Javítanám a zárójelben megjegyzett téves információt: “(vagy Ausztriában)” helyett (vagy Ausztráliában), illetve ha jól tudom idén már Chilében is lesz event 🙂

 5. BearnyBee

  Szerintem Ausztria helyett Ausztrália-t akartatok írni, a helyesebb “helymeghatározáshoz”, ahol még szokott lenni ez a rendezvény! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.