Jön majd a rézfaszú bagoly és jól elviszi a lelked – kippkopp

Mix8 Friss, music, Zene 2 Hozzászólások

Mai napiklipünkben nagyon ijesztőek leszünk.  Az osztrákok horrorklipjét ne éjszaka nézd meg: I’m Coming For Your Soul (Jövök a lelkedért!)

Rene Rodrigezz & MC Yankoo – I’m Coming For Your Soul

Az osztrák dj és a bécsi születésű rapper összeálltak. A zene egész jó kis klubslágerre sikerült, amihez egy nagyon ijesztő klipet forgattak. Kicsit elbizonytalanodtam, lehet, hogy egy horrorfilm betétdala és a filmből vágták össze a részleteket? Így jobban megnéztem és rájöttem, hogy a klipet a Poltergeist ( A kopogtató szellem) című film részleteiből rakták össze. Nem volt nagy dolog rájönni, mert a klip elején ki is írták. (Óh) Nem vagyok nagy horror rajong, így nem ismertem fel a film jeleneteit. Az 1982-es filmnek egyébként idén elkészült a remake változata is amit a 5.0-ás értékeléssel eléggé lehúztak az iMBb-n. Ehhez készült a dal.

poltergeist

 

Mix8Jön majd a rézfaszú bagoly és jól elviszi a lelked – kippkopp

Hozzászólások 2

  1. Laurent Tenstone

    Szerintem ez egy tucatzene, semmi jó nincs benne. Gyakorlatilag bárki lehetne az előadója, egylére megy és ratyi elektro. 1 hónap múlva senki nem fog emlékezni rá, pont minta többi hulladékra. Ez ma a jó zene? Szomorú!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.