Mégis van élet 20-on túl – Meglepetés – az ország leghallgatottabb zenei podcast-je

Mix8 dj mix, download, Friss, Műsor, Vegyes Írd meg a véleméyned

Tudósaink megállapították, hogy van élet a modern elektronikus zenén kívül is. Egy hete indult és máris az ország leghallgatottabb zenei csatornája lett az iTunes 200-as podcast listáján.

Mindenkit megelőzve, néhány nappal az indulás után, rögtön az élre ugrott. Olyan ikonikus világsztár dj-ket utasított a háta mögé, mint Avicii, Tiësto, Hardwell, vagy Armin Van Buuren.
Jelen pillanatban az összesített listán a második, míg a ‘zene’ kategóriában a leghallgatottabb csatorna a Retro Házibuli podcast-je.

RetroHazibuli-iTunesNo1

https://itunes.apple.com/hu/podcast/retro-hazibuli-mixek/id1038445473

RetroHazibuliPodcast300

Ok, de mi az a podcast?

Egy olyan, az interneten található hang-, vagy videósorozat amit a készülékedre letöltve ott és akkor hallgatsz, vagy nézel meg amikor neked a legalkalmasabb.
Dj-k százai, sőt inkább ezrei készítenek podcast csatornákat amikre a megfelelő programmal fel tudsz iratkozni. A podcast program ezek után jelzi, ha új epizód jelenik meg, vagy beállítástól függően magától le is tölti azt a készülékedre.

Az Apple iTunes felülete listázza a magyarországi podcast csatornákat, ahol különböző témákban kedvedre válogathatsz.

Az almás készülékek elterjedésével az iTunes-on listázott podcastek lettek a legnépszerűbbek. (Én például sokezer hallgatóval együtt feliratkozója vagyok a Morningshow podcast-nek, ahol a beszélgetéseket a zenék és a reklámok nélkül tudom élvezni.)

Elsősorban a fiatalabb, tizenéves, huszonéves korosztály használta eddig a podcast lehetőségét, de ahogy terjednek az okos eszközök, úgy ismerkedik meg egyre több ember ezzel a nagyszerű lehetőséggel.

Retró Házibuli podcast

Hiánypótló csatorna ez a sok elektronikus zenei stílus között. A hiánypótlásnak és a retró stílus virágzásának köszönhető a hihetetlen sikere. Persze, hiába az igény és a divat, ha élvezhetetlenek a zenék.
A Retró Házibuli podcastben olyan dj-k mixeit hallgathatod akik már sokszor bizonyították az elmúlt években, hogy nem véletlenül állnak még mindig a dj pultban. Kik ők? Hosszan lehetne róluk írni, tényleg csak egy-két mondatban:

SamplerG

A Retró Házibuli bakelit huszára. Rendszeres fellépő a Budapest Parkban, a Liget Clubban (Bp), a Morrison’s 2-ben (Bp), és évek óta pörgeti a bakeliteket a Luxfunk Rádióban is.

sampler

BanDj

Magyarország legelhivatottabb retró dj-je – állítja magáról, nem érdemtelenül. Nem ismerek nála nagyobb lexikális zenei tudással rendelkező dj-t. Rezidense a budapesti Liget Clubnak és a Morrison’s 2-nek.

bandj

Catana

Az újkori VideoDisco első embere Magyarországon. Pioneer Pro Dj-ként keresztbe, kasul bejárta már az egész országot . Rezidens dj-je volt a legendás budapesti Jam Pub-nak, a Bank Dance Hall-nak. Jelenleg a budapesti Liget Club és a bajai Vol.1. Club rendszeres fellépője.

catana

A Retró Házibuli megrendelhető

A Retró Házibuli podcast csatornája bebizonyította, hogy nem csak az elektronikus zenékre van igény. Egy-egy forró házibuli elengedhetetlen kellépke a jó dj, aki tudja, hogy mitől izzik még jobban a hangulat.
A Retró Házibuli nem csak egy podcast csatorna hol néhány dj kiéli magát, hanem egy komplett, megrendelhető dj műsor videó diszkóval, ajándék lemezekkel, meglepetésekkel.

A műsort kluboknak, cégeknek, rendezvényekre, akár esküvőre, vagy születésnapra is ajánlják. www.retrohazibuli.com

Mix8Mégis van élet 20-on túl – Meglepetés – az ország leghallgatottabb zenei podcast-je

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.