Mi a rák történt a hétvégén? – a kedvenc videónkkal felezzük a hetet -hmm

Mix8 Friss, music, Zene Írd meg a véleméyned

Milyen volt a múlt hétvégi buli? Menjünk le alfába és próbáljuk meg agyunk mélyebb rétegeiből kihámozni, hogy mi történt a szombat este. A klip megint egy rohadmányos nyúllal kezdődik, de ezen tegyük gyorsan túl magunkat. Egymás hegyén-hátán fekszenek az emberek, majd a délelőtti nap sugaraira ébredezve jön a felismerő kérdés: “Fuck. What happened yesterday?” – Vagyis: “Bassza meg! Mi történt tegnap?” Ami ez után következik, az lehetne akár a Másnaposok 4. vagy a Project X 2. is.

Dimitri Vegas & Like Mike Vs Ummet Ozcan – The Hum (videó)

majom

Who fuckin’ died? kérdéssel lép be az ajtón Charlie Sheen, Jean Claude Van Damme menekülésre kényszerít egy krokodilt a puszta üvöltésével, majd később együtt pancsolnak Charlie-val a medencében. Szerepel a videóban a majom a másnaposokból, van benne elefánt, beküldenek egy motort a medencébe… stb. Szóval szép kis paródia lett a klipből. Imádtam. 🙂

A Wall Street farkasából kiemelt hümmögés EDM verziója amúgy is egy király gegg, de amit ezzel a videóval hoztak, az minden várakozást felülmúlt. Feltételezem a brókerfilmből nem tehettek be részleteket, mert nem kapták meg hozzá a jogokat, pedig az lett volna az igazi.
Cserébe kaptok 10 perc mellveregetést és hümmögést:

Mix8Mi a rák történt a hétvégén? – a kedvenc videónkkal felezzük a hetet -hmm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.