Millenium Falconnal próbálkozik a Casio

Mix8 Technika Írd meg a véleméyned

Kell egy kis idő, hogy hozzászokjunk. Elsőre bonyolultnak tűnik, de gyorsan hozzá lehet szokni a működéséhez. Sratch tekintetében egyéltalán nem rossz az XW-DJ1.

casio muanyag
A fénykép alapján nekem nagyon műanyag ez a zűrhajó. A tesztpilóták sem nyilatkoztak róla egyértelmű lelkesedéssel, szerintem inkább voltak udvariasak, mint objektívek. Én nem érzem benne az átütő sikert, de nem akarok róla semmit mondani amíg a kezembe nem kerül. Beszéljenek inkább azok akik kipróbálták.

A termékek szép utat jártak be mióta megjelentek a NAMM-on. Egészen biztos, hogy van bennük potenciál.” – Mondta Ray (a Dj Works munkatársa) amikor kipróbálta a Casio új Cotrollereit a Musikmessén.

A vélemények megoszlanak. Dj Chris Karns nem esett hanyatt a bemutatótól, miközben Viny’ Lourd Son boldogabb volt mint várta.

Az elvárásaim alacsonyabbak mint a DMC szintű srácoknak, ezért elégedett voltam. Az eszközökkel pont azt kapod amit elvárhatsz egy ilyen felhasználó barát készüléktől. Használat közben még mindig olyan érzést nyújtanak, mint egy korai béta verzió amit még csiszoni kell. Reméljük, még alakulnak mielőtt piacra kerülnek.

Mix8Millenium Falconnal próbálkozik a Casio

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.