Mix8 Podcast – Vidd Magaddal a zenét!

Mix8 dj mix, Friss, Podcast, Vegyes Írd meg a véleméyned

A Mix8 Podcast csatornáról a legjobb dj-k mixeit töltheted le a telefonodra, hogy magaddal vidd és akár internet kapcsolat nélkül is hallgathasd. Nem kell hozzá más, csak egy ingyenes podcast program.

Mix8 Podcast

Almás készülékkel (iPhone, iPad) használd a gyári Podcast programot. Teljesen ingyenes. A Mix8 Podcast-et megtalálod az iTunes podcast kínálatában. Iratkozz fel a csatornánkra és rendszeresen kapod a mixeket!

Androidra (Pl: Podcast Addict), vagy Windows Mobile operációs rendszerre (Pl: i Podcast) is számtalan megoldást találsz podcast programra. Keresd őket az alkalmazás áruházadban.

Ha megvan megfelelő podcast programod, akkor keress rá a Mix8 Podcast csatornára, vagy add meg manuálisan a címet. Ha van lehetőség, keress az iTunes listában.

Az iTunes-on erre a linkre kattintva találsz meg közvetlenül:
https://itunes.apple.com/hu/podcast/mix8-dj-blog-mixes/id998182128

Ha a podcast programodnak kézzel kell megadnod a csatornánk címét (Feed), akkor ezt írd be: http://mix8.info/feed/podcast/mix8-mixes

Ha megtaláltad a csatornánkat a podcast programoddal, akkor iratkozz fel rá (Subscribe), hogy rendszeresen megkapd a legfrissebb mixeket.

ViddMagaddalAZenet-1200

Mix8Mix8 Podcast – Vidd Magaddal a zenét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.