Paris Hilton Traktorral jár diszkózni – Mondom! – Pucsítva keverés

Mix8 Friss, Vegyes 10 Hozzászólások

Nem fogod elhinni, de tényleg Ő diszkózik. Nem playback, hanem valóban keveri egyik zenét a másikra. Közönség pedig meredt egér módjára áll és nyújtogatja a telefonját, vagy a kameráját, hogy valamit megörökítsen ebből a varázslatos pillanatból. 

Paris Hilton Traktorral jár diszkózni

A videóból megtanulhatjuk, hogy hogyan kell pucsítani egy-egy keveréshez, és hogy a közönség leszarja, hogy milyen zenét teszel fel, ha Te vagy a botrányceleb, akkor mindenki kíváncsi rád és akar egy falatkát a népszerűségedből.
A Pachában lépett fel ahol fotósok és újságírók hada várta. Valóban Traktorral érkezett, mármint ami a dj program és a vezérlő nevét illeti. (Itt kellene megjegyeznem, hogy hol és mennyiért kapható a Traktor kontroller amivel a “művésznő” mixelt, ha valaki támogatná a blogom, de egyelőre nem teszem.)

Tényleg fura látni a közönséget, hogy csak álldogál és azt lesi, hogy mi történik. Persze a vonagláson kívül nem történik az égvilágon semmi, de utána minden havernak el lehet mesélni, hogy olyan buliban volt, ahol Paris Hilton volt a DJ.
Bár a hangot nem lehet jól hallani, annyi kivehető, hogy tényleg Ő mixelt. A master potit szintén nem tudom hogy miért kellett percenként masszírozni, hacsak a látvány miatt nem volt fontos.

Dj Paris Hilton

Mix8Paris Hilton Traktorral jár diszkózni – Mondom! – Pucsítva keverés

Hozzászólások 10

  1. Tamás Szécsi

    Én nem látok sok különbséget a sok “vaginadj” zenéi és keverési stílusa között! Ha a képet letakarod meg sem mondod ki zenél! Ők maximum szórakoztatóipari szakmunkások lehetnek 🙂 , de nem dj-k!

  2. Gabor Aron Molnar

    Ez brutál! ::D Lehet hogy a repülős szívatás után beugrott neki valami? :DDD Mondjuk a Master poti piszkálás az tényleg magas.. Talán mert nincs hozzá hallása ennyi! Nálam kiolvadt a bizti o.O

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.