Ribanc! Én vagyok Madonna! – kicsit túltolták az új klipet

Mix8 Friss, music, Zene 114 Hozzászólások

Az 56 éves pop ikon nem bír magával. Nem tudja elviselni, hogy öregszik. Úgy viselkedik, öltözik, zenél, táncol, mint egy teenager. Kurvára nem fog rajta az idő, de legalább is azt mutatja, hogy Ő örökké fiatal marad. Hiába jönnek az új generáció képviselői, megmutatja a ribancoknak, hogy Ő a legnagyobb, Ő MADONNA. Megjelent az új videóklip, látnod kell!

Celebdömping a klipben

Összerántja a popszakma színe javát, hogy mindenki neki hódoljon. Az összes ribancnak üzeni, hogy nem fog leállni, továbbra is a toppon van, piál, és mindenkit lesmárol.
Ehhez asszisztál neki Beyoncé, Miley Cyrus, Diplo, Nicki Minaj, Katy Perry, Rita Ora, Chris Rock, Kanye West, Alexander Wang divattervező, és Madonna két fia, Rocco és David.

Jöhet az ajtónyikorgás?

Zeneileg sem a korosztályát célozza, hanem az electro fat bass-re rátesz még egy lapáttal, így a dal végén, 3:31-től már zene helyett egy elég beteg, olajozatlan aljtónyikorgást kapunk. Kicsit túltolták, de ezért szeretjük.

Ezt imádni fogod
Ezt nem múlhatod felül
Mert én vagyok a legvagányabb ribanc

Irány a lift, menjünk fel a tetőre
Dübörög a ritmus, táncolni akarok
Iszunk és nincs, aki megállíthat
Mindenkit megcsókolunk

Az angol szöveget és a magyar fordítást itt találod.

Madonna – Bitch I’m Madonna ft. Nicki Minaj

Neked hogy tetszik?

Mix8Ribanc! Én vagyok Madonna! – kicsit túltolták az új klipet

Hozzászólások 114

  1. X-tina X-tina

    hàt igen az van mert èn is ènekelek hol vann keki hangja???? ènekesnő pèldaùl: jessie j , hennifer hudson, beyonce, christina aguilera sorolhatnàm de madonna csak egy showman sorry

  2. Betty Kalasovszky

    Szar. Zenének enyhén sem csúfolnám. Tök mindegy hogy Madonna vagy sem, az meg hogy 56 évesen igy néz ki… plasztika. még hozzá jó sok plasztika. Persze mozog is stb, legyen fiatalos, oké, de már azért telibe tudnám vágni, hogy a klipp elején kislányok vannak ilyen formában. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.