Señor Loco – 2015-ös, rózsaszín barbigörl Elenával és latin riszálással

Mix8 music, Zene Írd meg a véleméyned

Ragad a képernyőm a latin cukiságtól. Elena Gheorghe új klipje előbb került fel a Blanco Y Negro Youtube csatornájára, mint a sajátjára. Kellemes nyári slágernek ígérkezik a rózsaszín-dömping ellenére.

Elena 1985-ben született Bukaresten. 2009-ben Ő képviselte hazáját az Eurovíziós dalfesztiválon a The Balkan Girls című számmal. Románián kívül Spanyolországban is igen nagy népszerűségre tett szert.

Töredelmesen be kell vallanom, hogy én a spanyol ismerőseimen keresztül találkoztam vele 2010-ben. Akkor ismertem meg a Disco Romancing-et, aminek a klipjét éveken keresztül forgattam.

Elena nem sok videót tölt fel a Youtube csatornájára, ahova éppen ezért csak 23.000-en iratkoztak fel. A Facebook (2 millió) és az Instagram (141.000) oldalát rendszeresen frissíti, ez látható a követők számából is.
Nem ontja magából az újdonságokat. A megjelenő dalai viszont eredményesen szerepelnek a nemzetközi porondon, a dallamos dance stílus kedvelőnél.

Elena Gheorghe – Señor Loco

Az új dalának klipje tegnapelőtt került nyilvános megosztásra a Blanco Y Negro-nál és hétfőn a Cat Music-on, ahol két nap alatt 130.000 megtekintést kapott.  Jöhet a “Bolond Úr” ? 🙂

Mix8Señor Loco – 2015-ös, rózsaszín barbigörl Elenával és latin riszálással

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.