Szecsei Attila – “Cigizni már nem divat” Live Mix

Mix8 dj mix, Zene 1 Hozzászólás

Szecsei Apátok pénteken Székesfehérváron járt az Alba Bárban a Wild Night Friday buliban.
Ennek a fellépésnek a mixét hallgathatod most meg. Attillával beszélgettem a buliról.
Imádom amikor a mikrofonba kiabálja, hogy “cigizni már nem divat” 🙂
Amikor sok-sok évvel ezelőtt elköteleződtem ennek a szakmának, bennem volt egy egészséges felelőségtudat a közönséggel szemben. A dj zenéjére táncol mindenki, az Ő ízlése határozza meg, hogy milyen lesz az éjszaka, az Ő felelősége, hogy a zenei útmutatáson kívül emberi értékeket is közvetítsen ami miatt fel lehet nézni rá.

(éppen a mixét hallgatom, most kiabálta bele a mikrofonba, hogy “igyatok még egyet és fogjátok rám….” :DDDD – a vendéglátó egységnek is meg kell élni, és a gázsit is ki kell fizetni valamiből. Bocs, egy kicsit elkalandoztam.)

Hallgasd meg a fellépés teljes anyagát itt és most!

Attila az utóbbi időben annyi fellépést kap, hogy alig győzi teljesíteni őket. Tartja benne a lelkesedést a közönség szeretete. E hétvégén több műsora is volt. Kérdésemre ezt a mixet választotta, hogy kitegyem. Azt mondta róla, hogy slágeres, ugyanakkor elég pörgős is.  Szívesen ment Fehérvárra, jól érezte magát, és ez úton is köszöni mindenkinek aki vele tartott. Szívesn megy vissza, ha ismét meghívást kap.

Személyes véleményem, hogy nem csak közönség füllel, de szakmai érdeklődéssel is érdemes hallgatni őt, mert minden olyan jellemzőt egyesíteni tud a munkájában ami egy mai dj-től elvárható. Folyamatosan és jó ízléssel frissíti a zenei repertoárját. Sikerei ellenére elhivatott, és alázatos maradt a közönséggel, a szakmájával szemben. Penge pontossággal mixel és profiként kezeli a technikát, jól bánik a mikrofonnal és abszolút tudatosan szerkeszti a zenei programját.
Kiegyensúlyozottan vegyíti a mainstreem slágereket a kemény Melbourne stílussal.

Atti, ha ezt olvasod, jössz nekem egy whiskey-vel, mert már annyira csöpögősre sikerült ez a bejegyzés, hogy vissza sem olvasom, mer különben kitörlöm. 😉

Mix8Szecsei Attila – “Cigizni már nem divat” Live Mix

Hozzászólások 1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.