Szelfizz kislány, Anya örülni fog, ha meglátja – On The Road #199.

Mix8 Friss, Vegyes Írd meg a véleméyned

Málta előtt még végigzúzza Amerikát Steve Aokie. Egy kicsit minden bulijában meghal, lezúzza magát a bulik között, de mégis ezerrel tolja a 38 éves floridai dj/producer Steve Aokie.

Tombol a nyár a nagy tortadobáló 199. útifilmjén. A Máltai Idegenforgalmi Hivatal meghívására hamarosan indulunk az ‘Isle Of MTV Malta‘ minifesztiválra, ahol Steve Aokie lesz az egyik sztárfellépő.

Steve-nek tegnap jött ki a 199. útifilmje. Részleteket láthatunk a mexikói, New York-i fellépésekről, belesünk a Holy Ship party hajóra, és a Life in Color koncerten kiderült, hogy miért koncentrálnak a mobiltelefongyártók a vízálló készülékekre.

Exclusive felvételeket kapunk a kulisszák mögül, ahol egy snowboard szárazedzésen Steve majdnem eltörte a bokáját, a stúdiómunkából ahol meghalt egy kicsit (lásd a képen), együtt shopingolunk és pacsizunk a rajongókkal.

steve-aoki-studio-mix8-dj-blog-magazin

Persze nem marad el a tortadobálás és a minden féle ital locsolása sem. Aokie naponta repked egyik országból a másikba és úgy tolja végig a nyár minden napját, mintha nem lenne holnap.

Mindennek kiváló aláfestő zenét ad az alig egy hónapja megjelent ‘Back 2 U‘ dala.

Steve Aokie – On The Road 199.

Reméljük, hogy a 200. részben az “Isle Of Mtv Malta” is szerepel majd, de erről igyekszünk mi is elsőkézből tudósítani.

Köszönet a repülőjegyekért a Wizz Air-nek, és a felkérésért a Máltai Idegenforgalmi hivatalnak.

wizzair-300

Mix8Szelfizz kislány, Anya örülni fog, ha meglátja – On The Road #199.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.