Tomorrowland indén 3 helyszínen

Mix8 Műsor 5 Hozzászólások

2005. Aug. 14-én megnyitotta kapuit #Belgium -ban a #Tomorrowland. A rendezvény mára a világ legnagyobb elektronikus fesztiváljává nőtte ki magát. Idén 3 helyszínen rendezik meg. 

Május 1-én Brazíliában indul a show. Információink szerint élőben fogják közvetíteni az egész hétvégét. A 3 napos dél-amerikai zenei ünnepet követően Július 24-25-26-án az anyaországban, Belgiumban nyitja meg kapuit, majd az USÁ-ba utazik a fesztivál, ahol Szeptember 26-27-28-án Atlantában kerül megrendezésre.

Ha hosszabb videóra vágysz: A 2014-es Hardwell fellépésének videója. Ahogy kezdődik, az valami elképesztő. Könnybe lábad tőle a szemem.

Mix8Tomorrowland indén 3 helyszínen

Hozzászólások 5

  1. mix8

   Kedves Tamás! Köszönjük a linket amit megosztottál velünk. Az oldaladon valóban sok hasznos információ van a témával kapcsolatban. Legközelebb viszont örülnék, ha nem csak az oldalad reklámozására használnád a hozzászólás funkciónkat, hanem írnál egy kurta mondatot.

   1. Tamás Hölzer

    Kedves MIX8.!
    Köszönöm a reagálást, és elnézést kérek, hogy -szokásom ellenére- szó nélkül, hirtelen felindultságból belinkeltem.
    Mentségemre szolgáljon, hogy először találkoztam a weblapotokkal, és rajta két olyan témával, amivel nemrég én is foglalkoztam. Ezeket linkeltem be; tehát nem az oldalam öncélú reklámozása, hanem a tárgyhoz kapcsolódó kiegészítés volt az elsődleges célom.
    Egyébként gratulálok a mix8. weblaphoz, és további sok sikert kívánok!
    Üdvözlettel,
    Tamás

    1. mix8

     Kedves Tamás! Ezért is nem moderáltuk ki a linked, mert a táméhoz kapcsolódik. Köszönjük a jókívánságot és a gratulációt, igyekszünk, sokat dolgozunk az oldalon.
     Üdv: Catana

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.