Vasárnapi bünti – csak saját felelősségre!

Mix8 Friss, music, Zene 3 Hozzászólások

Ismét megérett az idő egy büntetésre. Ez most Csikó Tomi disco-pop-rock zenéjével érkezett meg.

A 444.hu által indított Ki Mit Tube tehetségkutató vetélkedő egyik indulójának videójával büntetünk így vasárnap délután. A portál szerint a zene simán alkalmas lenne Amerikában a fogvatartott dzsihádista terroristák kínzására. Szerinted?

Csikó Tomi (Thunderbolt Tom) – Montázs

csikotomi

Mix8Vasárnapi bünti – csak saját felelősségre!

Hozzászólások 3

 1. Langó Károly

  Sziasztok,
  Fontos, hogy a 444.hu NEM szervezője, vagy elindítója a Ki Mit Tube-nak, csak a médiapartnere. Ez a hivatalos KMT felállás:
  A 2015-ös Ki Mit Tube az ország legnagyobb, a YouTube-on futó online versenye. A verseny főtámogatója a Vodafone. A telekommunikációs cég a projekt felületeinek tulajdonosa és alkotóként is aktívan közreműködik a Ki Mit Tube közösségi projektben. A Ki Mit Tube formátumának kifejlesztéséért és a verseny teljes körű lebonyolításáért a Red Lemon Content felel. A projekt designját és weboldalát a Mito készítette. A teljes versenyfolyamat a http://www.kimittube.hu oldalon követhető. A projekt szakmai partnere a Google, médiapartnere a 444.hu. Együttműködő partnerek a YouTube sztárok menedzselésével foglalkozó ügynökségek (MCN-ek) így a Special Effects Media és a Star Network, míg a Ki Mit Tube Youtube csatorna menedzsment feladatokat a BugTV végzi.

  köszi a javítást,
  karesz

 2. Timea Loth

  Azt hiszem vallatni lehetne a pasival!Ez kéne aCIA-nak qvantanamoba bevetni,ennek hallatán azt is bevallanak amiről nem is tudnak! !????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.