Vérzuhany a partyn? – Ennél őrültebb dolgot mostanában nem olvastam – (+18)

Mix8 Friss, Műsor, Vegyes 35 Hozzászólások

Ismeretlen szervezők Helloween éjszakájára tervezik a Blood Rave bulijukat, ahol 5000 liter vért készülnek a résztvevőkre locsolni. Ez komoly? 

Sokan szkeptikusan fogadják, vannak akik a kommentekben Jézus után, vannak akik a Sátán után kiáltanak. Annyira komoly, hogy nyilvános Facebook eseményt is létrehoztak már a rendezvénynek, ahol a jelenlegi állás szerint már több a jelentkező, mit a meghívott.
Nem tudni hogy valóban meg lesz-e tartva, de el tudom képzelni, hogy vannak beteg emberek akikkel meg lehet tölteni egy ilyen rendezvényt.
Arról nem írnak, hogy emberi, vagy állati vérrel akarnak locsolni, sem arról, hogy milyen közegészségügyi intézkedéseket kívánnak tenni a fertőzések elkerülésére. Egyelőre csak a locsoló berendezést tesztelték és az 1998-as vámpíros akció-thriller, a ‘Blade’ című film klasszikus jelentével promozzák magukat. A jeleneteben a ‘friss hús’ egy ilyen vágóhídon megrendezett vérpartiba csöppen ahol egy adott pillanatban elkezd ömleni a plafonra szerelt tűzoltó locsolókból a vér és a vámpírok megőrülnek tőle.

A rendezvény helyszíne valahol Amszterdamban lesz, ha nem csak egy hoax az egész sztori. További kérdésként merül fel bennem, hogy ha mégis megrendezésre kerül, akkor itt is érkezik majd a locsolást követően egy kardos ember aki jól lekaszabol mindenkit?
Szerinted?

bloodrave

Mix8Vérzuhany a partyn? – Ennél őrültebb dolgot mostanában nem olvastam – (+18)

Hozzászólások 35

  1. Adrienne Szabó

    Az ötlet egyébként nekem tetszik, egy halloween bulihoz épp elég beteg. Ha meg is valósítják, akkor viszont biztos, hogy nem valódi vérrel, nem túl higiénikus az ember nyakába önteni több ezer liter vért…. fertőzések, szag… fúúúúj… de művérrel, esetleg valamilyen festékkel jó buli lehet 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.